Brugervurdering:  / 1

Ingredienser:

3-500 g. stegt dyrekød
1 kg. skrællede kartofler
3-4 spsk. olie
2-3 hakkede løg
1 æble
salt friskkværnet peber
evt. engelsk sovs

Læs mere: Dyrebiksemad

Brugervurdering:  / 10
Vildtsuppe. Ben hugges i stykker. Brunes i pande eller gryde sammen med løg , porre ect. Kom det hele i en stor gryde og tilsæt vand og salt. Det hele koges ca. 2 timer. Evt. kød pilles af og bruges i suppe. Suppen sigtes. Der tilsættes champignon , Gulerødder , selleri , pastinak og vildtkød. Smages til med salt og sherry eller maidere Løg 2 stk. Porre 2 stk. Gulerod 6 stk. Pastinak 2 stk. Champignon 250 g. Selleri ¼ - ½ Maidere eller sherry efter smag
Brugervurdering:  / 12
Rådyr hals. Rådyr hals hugges i skiver og brunes af i en gryde. Vand salt og peber tilsættes. Små koger ca. 50 min. Tilsættes selleri, porre, gulerødder og champignon når Kødet er mør. Jævnes med smørbolle. Serveres med kartofler til.
Brugervurdering:  / 0
Fyldte champignon. ( forret ) Store hvide eller brune champigon renses. Stokken pilles af. Der hakkes dyrebov eller bryst og Finthakket løg kommes i. Krydres med salt og peber. Der laves små bøffer, som fyldes i den omvendte champignon. Champignon. Omrulles med bacon og steges i ovn i en bradepande med bagepapir i. Bages ca. 15 – 20 min ved 200 gr. Evt. et æg i farsen
Brugervurdering:  / 3
Rødvinsmarineret dyrekølle. Dyrekøllen udbenes og lægges i marinaden ca. 10 – 15 timer. Brunes i en stegegryde. Tilsæt noget af marinaden og lad det simre ca. 1 – 1½ time. Tilsæt fløde til skyen og Jævn med smørbolle. Der serveres ristede svampe og rødvinskogte pærer med Waldorfsalat samt nøddestegte asparges kartofler
Brugervurdering:  / 2
Dyrebryst eller dyrebov uden ben brunes i en gryde og tilsættes vand og fløde. Det koges til det er mør. Kødet tages op og skæres i lange tynde strimler. Champignon eller kantareller deles og sauteres i margarinen. Når de er møre tilsættes stegeskyen og det jævnes med smørbolle. Kødet kommes i og det smages til. Serveres i tarteletter som er varmet.
Brugervurdering:  / 3
Dyre Medaljoner. Tournedos. Filet deles i stykker på ca. 2 – 3 cm. Bankes eller trykkes lidt. Ombindes med bacon Og steges på pande. Serveres med svampesauce , ristede kantareller og ristede vindruer. Svampesaucen laves af: Champignon som sauteres. Tilsæt fløde og rødvin og lad det koge ned. Jævnes evt. med Smørbolle